• Standaard header

Nieuw: Samenwerking HCKZ en Max Health Care d.m.v. fysiospreekuur

Nieuw:  Fysiospreekuur op HCKZ door de fysiotherapeuten van Dames 1 en Heren 1

 

Vanaf 1 maart is er tijdens elke hockey trainingsweek op dinsdag van 17:30 – 18.30 uur Max Health Care fysiotherapie aanwezig op de Hockey Club Klein Zwitserland. Alle (jeugd)leden van HCKZ kunnen dan terecht met vragen over blessures en/of klachten en mocht het nodig te zijn deze te laten beoordelen. Het betreft hier consulten van max 15 min. Aan dit fysiospreekuur zijn geen kosten verbonden. De fysiotherapeut heeft zijn behandelruimte in de fysiotherapie ruimte van dames 1, de ruimte naast die van het wedstrijdsecretariaat. Vraag het desnoods even aan de mensen die achter de bar staan.  Doordat de fysiotherapeut aanwezig is op de club, kunnen de (jeugd)leden snel bij de fysiotherapeut terecht en de zijn er korte communicatielijnen met de trainers en ouders. Hierdoor is er een optimale begeleiding rondom blessures.

Max Health Care begeleidt heren 1 en dames 1 van KZ, biedt kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie en staat voor actief revalideren volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en behandelmethodes.

Nieuws

 • Grotere kans op blessures bij vroeg specialiseren

  Grotere kans op blessures bij vroeg specialiseren! Steeds meer coaches, trai...

  Lees meer
 • Beachvolleybal team Nederland in Rio

  Beachvolleybal team Nederland

  Lees meer
Meer nieuws
 • Reinder Nummerdor, professioneel beachvolleyballer

  "De fysio's van Max Health Care hebben er mede voor gezorgd dat we na mijn knieblessure de 2e plaats op het WK behaalden"

  Reinder Nummerdor, professioneel beachvolleyballer
 • Manja Weitjens

  "Dankzij de professionele behandeling van Max Healthcare is mijn rugpijn snel over en kan ik weer heerlijk Body Balancen! "

  Manja Weitjens
 • Pieter de Vos

  "Mijn schouder was "uit de kom" geschoten. Dankzij het team van Max Health Care kon ik binnen 3 maanden weer golfen!!"

  Pieter de Vos
 • Rosa Visser-Zaccagnini (72 jaren jong)

  "Dankzij de behandelingen verricht door Max Health Care, kan ik weer gewoon weer lopen en heb ik geen operatie meer nodig!! "

  Rosa Visser-Zaccagnini (72 jaren jong)